Svi mi volimo ugodna iznenađenja i uživanje u pažnji. Zašto svoju omiljenu kolegicu ili kolegu ne biste razveselili rođendanskim iznenađenjem? Nudimo vam nekoliko ideja kako da učinite njihov dan posebnim.

 

1.  Ukrasite njegovo / njeno radno mjesto
Nabavite konfete, balone i rođendanske rekvizite i ukrasite radno mjesto. Kupite čestitku, skupite potpise svih kolega i ostavite mu / joj prigodnu poruku na vidljivom mjestu.

 

2.  Snimite zabavan video
Za video će vam trebati malo više vremena, ali isplati se jer ćete slavljeniku pokloniti trajnu uspomenu. Može se pronaći niz aplikacija koje će vam pomoći da jednostavno montirate video. Prvo osmislite set zabavnih pitanja i dogovorite s kolegama tko će na koje odgovoriti. Neka odgovori budu što osobniji i što duhovitiji. Najjednostavnije je da odgovore snimite mobitelom i montirate ih u odabranoj mobilnoj aplikaciji. Ako taj dan imate timski sastanak, možete ga prikazati tijekom sastanka, a ako ne, pobrinite se da okupite kolege i zajedno ga pogledate.

 

3.  Osmislite pjesmicu za slavljenika
Napravite svoju verziju vječnog hita “Sretan rođendan”. Odaberite slavljenikovu omiljenu pjesmu i prilagodite tekst tako da ga dobro opisuje, ali i nasmije. Zajedno s kolegama otpjevajte mu je ujutro ili tijekom dana kada se svi okupite.

 

4.  Pripremite kreativan poklon
Odmaknite se od klišea i budite kreativni. Prikupite simboličan iznos od kolega i slavljeniku poklonite nešto što će ga izbaciti iz cipela.

 

5.  Ponudite pomoć
Ako je moguće, oslobodite ga nekog dnevnog zadatka. Ponudite mu pomoć da mu taj dan prođe što lakše i bez stresa.

 

6.  Nazdravite uz fine zalogaje
Umjesto klasičnog zajedničkog ručka, predlažemo vam da organizirate zajednički doručak u uredu. Ovo može biti i dobra ideja za neuobičajeni poklon. Podijelite međusobno zadatke što kupiti da nitko ne bude preopterećen i dođite malo ranije da pripremite stol. Nabavite i bocu omiljenog pića za zdravicu.

 

Kako vam Mozaik grupa kao profesionalna agencija za organizaciju događanja može pomoći? Za više informacija o našoj usluzi organizacije korporativnih događanja, kliknite ovdje.