ŽELITE
znati VIŠE?

Tu smo za vas.

ZA SVE UPITE STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

O nama

Mozaik grupa  profesionalno se bavi organizacijom većih i manjih događanja, od seminara, radionica i treninga do kongresa, konferencija, sajmova i maturalnih večera.

Naš posao je složiti sve kockice u savršen mozaik koji čine vaše događanje uspješnim. 

Iskustvo i znanje Mozaik grupe oblikovali smo kroz 6031 događanja koja smo tijekom 17 godina organizirali u  Hrvatskoj, ali i inozemstvu. 

Ponosni smo na naš  kredibilitet i činjenicu da sa našim klijentima imamo dugogodišnje kvalitetne odnose i  da nam se uvijek rado vraćaju.
Tijekom godina izgradili smo i snažnu mrežu kvalitetnih dobavljača i partnera, a neke sada već možemo zvati i prijateljima. 

Naša najveća snaga je naš tim koji čine jaki individualci.
Svaki član tima profesionalac je u svom segmentu više od 10 godina, a naše različitosti se nadopunjavaju kroz kreativne i svježe ideje.

Moderan i multifunkcionalan Mozaik Event Centar opremljen je suvremenim tehnologijama te smo uz obnovu postojećih dvorana, izgradili nove dvorane i time obogatili ponudu event dvorana u Zagrebu.
U ponudu smo uveli i jedinstvene “Misli zeleno” sastanke kojima želimo potaknuti ekološku svijest.
U našem Centru najtraženija je dvorana Voda koja u Zagrebu nema konkurencije: prostor je cjelovit, bez pregradnih elemenata i stupova, pa je možete prilagoditi i vrlo zahtjevnoj scenografiji, velikim pozornicama i složenim produkcijama.
Dvorana ima i svoj servisni prostor te utovarnu rampu pa brzo i jednostavno možete unijeti opremu, kao i uvesti vozilo kroz kolni ulaz.

Korisnici kao prednosti Mozaik Event Centra izdvajaju i catering kuhinju unutar Centra, širok izbor tehničke opreme i etabliranu lokaciju koja je prepoznata u event industriji.
Do atraktivne lokacije u blizini centra Zagreba jednostavno je doći iz svih pravaca. Redovne autobusne linije imaju stajalište ispred Centra, nova zračna luka udaljena je svega 14 kilometara. Ukoliko dolazite automobilom, jednostavno ćete pronaći lokaciju neposredno uz Slavonsku aveniju iz kojeg god pravca dolazili. Na raspolaganju su vam javni parking u trećoj zoni te podzemna garaža HOB kompleksa iz koje se izravno ulazi u centralno predvorje. Ako dolazite biciklom, osiguran je i parking za bicikle.

 Dolazak automobilom sa zapadne strane

Ako dolazite iz drugog grada, najjednostavnije je ući u Zagreb sa zapadne strane putem obilaznice na ulaz Zagreb Zapad. Zatim nastavite ravno Ljubljanskom avenijom koja se nastavlja Zagrebačkom avenijom te se, nakon prolaska podvožnjakom ispod Savske ceste, prestrojite u desnu traku. Odmah nakon križanja sa semaforom sigurno ćete uočiti sivi kompleks s brandingom Addiko banke koja se nalazi u sklopu centra. Nakon što prođete semafor, skrenite desno odmah nakon kompleksa i potražite garažu ili vanjski parking.  

Dolazak automobilom s istočne strane

Ako dolazite izvan grada iz smjera istoka, u Zagreb uđite Slavonskom avenijom. Vozite ravno dok s desne strane ne ugledate sivi kompleks s brandingom Addiko banke koja je u sklopu centra. Na semaforu kraj centra okrenite se polukružno te skrenite desno odmah nakon kompleksa.   

Dolazak automobilom sa sjeverne strane

Ako dolazite iz pravca centra grada, najjednostavnije je voziti Savskom cestom do križanja sa Slavonskom avenijom. Na semaforu skrenite lijevo na Slavonsku aveniju te se prestrojite u desnu traku. Kada dođete na semafor, ispred sebe ćete vidjeti sivi kompleks HOB. Kada prođete pored kompleksa, skrenite desno.  

Dolazak automobilom s južne strane

Ako dolazite iz pravca Novog Zagreba ili iz Velike Gorice, najjednostavnije je ići avenijom Vjenceslava Holjevca u pravcu sjevera. Kada prijeđete most na Savi, prestrojite se u lijevu traku i skrenite na Slavonsku aveniju. Na prvom semaforu s lijeve strane ćete vidjeti kompleks. Okrenite se polukružno i skrenite desno čim prođete kompleks.

Najbliže tramvajske stanice (Vjesnik i Prisavlje) za tramvajske linije 4, 5, 14 i 17 nalaze se na Savskoj cesti. Bit će vam potrebno oko 10 minuta hoda da dođete do Mozaik Event Centra.

Autobusne linije 107 (Jankomir – Žitnjak) i 108 ( Glavni kolodvor – Savski most) imaju stajalište na Slavonskoj aveniji ispred Centra. Od autobusne stanice ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice na kojoj se zaustavljaju autobusi ostalih linija, Centar je udaljen također 10 minuta hoda. 

Iz zračne luke možete doći taksijem ili autobusom. Ukoliko koristite autobus, bitno je da vozaču napomenete da izlazite na autobusnoj stanici ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Od stanice će vam do Centra trebati 10 minuta pješke. Ako ste u Zagreb stigli vlakom, na autobusnom stajalištu Glavni kolodvor odaberite bilo koju autobusnu liniju koja staje na stanici pored Nacionalne i sveučilišne knjižnice te prošetajte do Centra. Ukoliko zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

Obratite nam se i pratite najnovija događanja putem društevnih mreža:

MOZAIK GRUPA d.o.o. za usluge i turistička agencija

Sjedište: Slavonska avenija 6/2
10000 Zagreb
Hrvatska

Registracija: Trgovački sud u Zagrebu: Tt -06/3462-2
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
IBAN HR60 2500 0091 1013 5046 3 kod Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.
Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb
SWIFT: HAABHR22

Uprava: Tea Krpan

Rezervirajte dvoranu
ili zatražite pomoć
u organizaciji eventa 

DVORANA

VODA

 
Element vode nosi kvalitete
razumijevanja, prijateljstva, intuicije i mira.TEHNIČKE SPECIFIKACIJE DVORANE