Iskustva
KLIJENATA


PMI Hrvatska već nekoliko godina surađuje sa Mozaik grupom, bilo da se radi o našoj godišnjoj trodnevnoj konferenciji ili cjelodnevnim tečajevima.

Ekipa je izvrsna, a usput i zabavna, tako da posao nije suhoparan, a možda ne treba naglasiti, a možda i treba – svaki put posao je bio odrađen na naše, a nadam se i njihovo, veliko zadovoljstvo. Zato se svaki put i vraćamo.

Stanislav Stresnjak
bivši predsjednik PMI Hrvatska

Centar poduzetnica imao je i vjerujemo da će imati zadovoljstvo dugoročno i vrlo učinkovito surađivati s Mozaik grupom unutar Mozaik Event Centra, jer je smo upravo na njihovoj adresi našli najboljeg mogućeg partnera za provedbu naših projekata.

Među prvima Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, zahvaljujući upravo iznimnoj kvaliteti rada, profesionalnosti, odgovornosti prema klijentu, uslužnosti, razumijevanju i prilagodljivosti željama klijenta, održali tri Kongresa u prostorima Mozaik Event Centra za više od 550 sudionica i sudionika.

I svaki puta sve bi prošlo besprijekorno upravo zahvaljujući najboljoj logistici i kongresnom servisu kojega smo mogli i zamisliti.

A činjenica da smo rezervirali dvoranu kongresa do 2030. godine govori da budućnosti provedbe naših poslovnih planova jednostavno ne ide bez ekipe iz Mozaik grupe, te smo kao klijenti iznimno sretni što ih imamo kao naše partnere. Za preporuku svima!

Sanela Dropulić
direktorica Centra poduzetnica

Goethe-Institut Kroatien u Mozaik grupi d.o.o. pronašao je vrlo pouzdanog partnera za planiranje i provedbu lokalnih, regionalnih i međunarodnih konferencija u Mozaik Event Centru. Profitirali smo od iskustva Mozaik grupe d.o.o. i njihove široke partnerske mreže, s pomoću koje se uspjela osigurati kompletna organizacija naše konferencije.

Mozaik grupa u potpunosti je zadovoljila našu potražnju za najvišom kvalitetom i učinila sve konferencije posebnim iskustvom.

Ostvarili smo nekoliko zajedničkih uspjeha, uživali u visokoj razini profesionalne suradnje te možemo i želimo Mozaik grupu d.o.o. rado preporučiti.

Kristine Petrusic
zamjenica ravnatelja Goethe-Institut Kroatien

Mozaik Event Centar se pokazao dobrim izborom za organizaciju našeg eventa. Jako smo zadovoljni s reakcijama naših izlagača i posjetitelja, kao i jednostavnog pronalaska lokacije za sudionike festivala iz cijele regije.

Osoblje Mozaik grupe je bilo susretljivo i profesionalno. Za nas kao organizatore najvećeg festivala namijenjenog frizerskim profesionalcima u regiji važno je da imamo kvalitetnu i kreativnu podršku na mjesta održavanja eventa kao i ostale sadržaje u sklopu centra.

Denis Vidović, mag. oec.
organizator Međunarodnog frizerskog festivala Hairstyle News

Za organizaciju Advanced Technology Days konferencije imali smo potrebu najma većeg prostora koji ima nekoliko dvorana u kojima se mogu paralelno održavati različita predavanja. Kako je ovo tehnološka konferencija, iznimno nam je bilo bitno da su dvorane opremljene vrhunskom opremom te da je lokacija pristupačna svima, bez obzira kojim prijevoznim sredstvom dolazili.

Iz tog razloga odlučili smo se za Mozaik Event Centar koji je u potpunosti odgovorio na sve naše potrebe. Također, ono što nam je još bilo bitno je i stručno i profesionalno osoblje koje uvijek stoji na raspolaganju za rješavanje bilo kakvih dodatnih upita kako bi naše događanje prošlo bez problema. Zbog toga se veselimo održati i slijedeće događanje u ovom centru.

Marija Širić
Organizator

Već nekoliko godina koristimo Mozaik Event Centar za organizaciju naše konferencije FMCG Retail Summit. Sam prostor je idealan za takvu vrstu događaja jer svojom fleksibilnošću može zadovoljiti naše zahtjeve za posebnim prostorom za predavanja i velikim prostorom za sponzore i druženje gostiju. Dobra je i sama lokacija centra pa je uzvanicima jednostavno doći na konferenciju.

Posebno mi je drago da je suradnja s Mozaik grupom “One stop shop” jer se na jednom mjestu dogovorimo za sve vezano za prostor, tehničke zahtjeve pa čak i catering. Za sve ostalo vrijedni djelatnici su uvijek na raspolaganju te su spremni ispuniti sve zahtjeve klijenata u kratkom roku.

Aljoša Parotat
Manager
Miremaks, b2b media, InStore Magazin

Par godina suradnje je već iza nas, to već puno govori o našem odnosu.
Uslužnost je na prvom mjestu, a sve što smo predložili ili zamisliti, rado su na omogućili i izašli nam u susret.
Zadovoljstvo je surađivati sa mladim i proaktivnim timom.

Dinka Ćavar
Artists & Program Manager
SALSA ADRIA PRODUKCIJE

Centar je jedan od rijetkih prostora u Zagrebu koji otvara puno prilika za kreativnost na zatvorenom za veći broj ljudi. Osim toga tu je i odlična ekipe Centra s kojom ništa nije nemoguće.

Željko Krizmanić
Direktor
Eventa01

Na Whisky fairu sudjelujemo od njegovog prvog izdanja 2015 godine. Smatramo da je to najbolji sajam takve vrste u regiji, a i organizatori su pravi profesionalci, fleksibilni i brzo reagiraju na sve situacije i upite koji se pojave. To je razlog zašto sajam svake godine željno očekujemo i rado mu se vraćamo.

Lana Mohor
Brand Manager
MIVA Galerija vina

Zagrebu kronično nedostaju kvalitetni multifunkcionalni konferencijski prostori.
Mozaik Event Centar jedan je od rijetkih takvih u kojemu možeš računati na visoko profesionalnu uslugu i podršku, kompletna infrastruktura je prilagođena i najzahtjevnijim produkcijama a uzvanici se vrlo rado i u velikom broju odazivaju na događanja.

Davor Tokić
vlasnik Tridea d.o.o.

Mozaik Event Centar je izrazito kvalitetan modularan prostor koji će oduševiti svakog event managera. U Mozaik Event Centru organizirali smo našu konferenciju LEAP Summit sa sudionicima iz 40+ zemalja svijeta. Sudionici su bili oduševljeni samim prostorom, ali i mi kao organizatori. Pristupačnost, fleksibilnost i stručnost osoblja, kvaliteta prostora te brojne mogućnosti unikatnih i kreativnih rješenja za različite evente samo su neki od razloga zašto se uvijek rado vraćamo u Mozaik Event Centar.

Andrej Hanzir
Head of Innovation/Founder of LEAP Summit


PONOSNO IZDVAJAMO

ODRAĐENIH EVENATA

NEPROSPAVANIH NOĆI

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

DVORANA

VODA

 
Element vode nosi kvalitete
razumijevanja, prijateljstva, intuicije i mira.TEHNIČKE SPECIFIKACIJE DVORANE