IQ SENSE - revija biranih okusa i mirisa

 iq senses 2

U jednom od najatraktivnijih centara u Hrvatskoj - Hypo Expo XXI kongresnom centru, 29. i 30. ožujka 2014. u Zagrebu, okupit će se vrhunski proizvođači sira, meda, rakije, vina, pršuta, kulena te orašastih plodova.

Hypo Expo kongresni centar raspolaže sa čak sedam potpuno opremljenih konferencijskih dvorana, od Zlarina sa 48 m2 do Kornata 903 m2, te nudi mogućnost organizacije seminara, konferencija i kongresa, domjenaka, dodjele nagrada, kao i predstavljanje novih proizvoda. U dva dana, koliko izložbeno-prodajni događaj traje, u vremenu od 10 do 18 sati prepustite se gastro čarima.

Besplatne degustacije, vrhunski proizvodi, izravan kontakt kupaca i proizvođača, osiguran parking, sve to i još puno više organizatori će ponuditi svim izlagačima i posjetiteljima.

Sve posjetitelje, za koje je ulaz u potpunosti besplatan, očekuje jedinstveni IQ senses doživljaj. Stoga, u dobrom društvu i očaravajućem ambijentu prepustite se čarima hrane i pića te doživite okuse esencije hedonizma na potpuno drugačiji način